'Arsenal meldt zich voor Braziliaanse sensatie en moet 50 miljoen euro betalen'

'Arsenal meldt zich voor Braziliaanse sensatie en moet 50 miljoen euro betalen'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 16:28zo 14-07-2019 om 16:28

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 16:36zo 14-07-2019 om 16:36

Arsenal mengt zich in de strijd om Everton. Dat meldt Globoesporte. De Braziliaanse Copa América-sensatie kan zijn club Grêmio verlaten voor een avontuur in Engeland.

Edu Gasper, recentelijk aangesteld als de eerste technisch directeur in de geschiedenis van Arsenal, zou namens The Gunners contact hebben gelegd met Everton. Een openingsbod uit Londen lijkt een kwestie van tijd. Omdat de transferrechten van Everton niet alleen in handen zijn van Grêmio, wordt een eventuele transfer vermoedelijk een kwestie van de lange adem.

De Braziliaanse aanvaller (23) staat al geruime tijd op de lijstjes van Europese topclubs, maar beleefde deze zomer zijn doorbraak bij het grote publiek. Op de Copa América werkte hij Ajax-aanvaller David Neres uit de basis en had Everton met drie goals en één assist een groot aandeel in de eindzege van Brazilië. Na het toernooi werd hij opgenomen in het sterrenelftal.

Arsenal heeft in de strijd om de handtekening van Everton zware concurrentie: Atlético Madrid, Napoli, Manchester United en Bayern München zijn ook aan de spits gelinkt. Grêmio hanteert naar verluidt een vraagprijs van vijftig miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws