Griezmann snapt 'boosheid' bij enkele Barça-spelers: 'Omdat ze wilden dat ik kwam'

Griezmann snapt 'boosheid' bij enkele Barça-spelers: 'Omdat ze wilden dat ik kwam'

14-07-2019 21:29 Laatste update: 22:07
35

Antoine Griezmann ging tijdens zijn presentatie bij FC Barcelona uitgebreid in op de ellenlange transfersoap van de afgelopen maanden. De Fransman zou eigenlijk vorig jaar al komen, maar zegde de club in de laatste periode van de transferwindow af.

Naar verluidt was een aantal spelers van Barcelona niet blij met de beslissing van Griezmann om niet naar Catalonië te komen. Lionel Messi en Luis Suarez werden genoemd. "Misschien waren ze boos, omdat ze wilden dat ik vorig jaar kwam, ik weet het niet. Maar met de prestaties op het veld kunnen we alles recht zetten", zei Griezmann, opgetekend door Spaanse media.

Griezmann legt zijn beslissing om niet te komen uit. "Ik kwam niet omdat ik een familie moest verhuizen. Mijn dochter was net gesetteld in Madrid. Ik was er niet op voorbereid om te vertrekken, maar dit jaar was dat anders."

Bij Barcelona treft Griezmann een van zijn idolen: Lionel Messi. "Wat me gelukkig maakt is de mogelijkheid om met hem te spelen. Ik ben blij, voor mij is hij de nummer één. Mijn voorbeeld in de NBA is Lebron James, in het voetbal is het Messi. Hij is een legende voor mij en mijn kinderen."