'Als PSV Berghuis echt graag wil hebben, dan maar voor de hoofdprijs'

'Als PSV Berghuis echt graag wil hebben, dan maar voor de hoofdprijs'

14-07-2019 23:34 Laatste update: 23:37
120

Feyenoord gaat Steven Berghuis 'stevig' aan zijn contract houden. Die verwachting spreekt RTV Rijnmond-journalist en Feyenoord-watcher Dennis van Eersel uit. Berghuis zelf laat zich nergens over uit, omdat hij geen interviews wil geven. De Feyenoorder staat in de belangstelling van PSV.

"Ik vroeg Stam naar hem omdat hij de meest besproken Feyenoorder is", zegt Van Eersel op de site van Rijnmond. "PSV heeft interesse in hem, maar dat wordt pas concreet wanneer Bergwijn, Lozano, of allebei vertrokken zijn en het geld binnen is."

Wedden

Meer odds

Berghuis zelf lijkt wel oren te hebben naar een PSV-transfer. "We moeten het zelf een beetje invullen, want hij wil zelf geen interviews geven. Hij heeft er eentje gegeven aan Feyenoord TV, waarin hij zei dat hij zelf ook niet wist waar zijn toekomst ligt. Dat is heel vreemd: een speler met een tweejarig contract die dat op het eigen clubkanaal zegt."

"Hoe erg Feyenoord hem aan dat contract gaat houden? Als je het aan mij vraagt: best wel behoorlijk. Dat betekent dat er een flink transferbedrag gevraagd wordt, mocht Berghuis vertrekken. Wat flink is? Dan vul ik het in en denk ik aan de vijftien á twintig miljoen euro. Hij heeft nog een tweejarig contract en is een van de belangrijkste spelers. Feyenoord zit ook steeds verder in de voorbereiding. Als PSV hem echt graag wil hebben, dan maar voor de hoofdprijs."