Open voor vertrek bij Ajax: 'Ik heb het in de Champions League laten zien'

Open voor vertrek bij Ajax: 'Ik heb het in de Champions League laten zien'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 06:48ma 15-07-2019 om 06:48

Joël Veltman staat open voor een vertrek bij Ajax. Door zijn leeftijd (27) en aflopende contract dient zich een uniek moment aan voor de verdediger.

"Ik sta open voor een transfer", bevestigt Veltman aan De Telegraaf. "Ik ben nu 27, heb hierna nog één jaar contract en op zich is dit een mooi moment. Maar het is nog een beetje koffiedik kijken. Er is zeker wat interesse, maar nog niet echt concreet."

West Ham United heeft belangstelling voor Veltman en meldde zich al bij het management van de verdediger. "Mijn wedstrijden in de Champions League vorig seizoen zijn een goed visitekaartje geweest. Ik heb laten zien dat ik na mijn blessure dat niveau weer aankan. Ik ben topfit en was nooit zo sterk als nu. Gelukkig heb ik dat in die wedstrijden kunnen laten zien."

Het is dus zeer twijfelachtig of Veltman aan zijn achtste seizoen in de hoofdmacht van Ajax gaat beginnen. Ruim een jaar geleden liep hij een zware knieblessure op, waardoor hij zijn plek rechts achterin verloor aan Noussair Mazraoui. In de slotfase van het afgelopen seizoen speelde hij nog veertien wedstrijden, waarvan vijf in de Champions League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws