Manchester City stuurt viertal naar Breda: We zijn nu bezig om te kijken

Manchester City stuurt viertal naar Breda: "We zijn nu bezig om te kijken"

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 11:52ma 15-07-2019 om 11:52

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 17:35ma 15-07-2019 om 17:35

NAC Breda rekent deze zomer op meerdere spelers van Manchester City. Technisch directeur Tom Van Den Abbeele vertelt in gesprek met Voetbal International dat vier voetballers van de kampioen van Engeland naar het Rat Verlegh Stadion komen. 

Het gedegradeerde NAC trok in de afgelopen weken zeven nieuwelingen aan. Meer dan 25 spelers (!) vertrokken uit Breda. Het samenwerkingsverband met Manchester City resulteert binnenkort in vier extra versterkingen. 

"Er moet nog wat bij, sterker nog, er komt nog wat bij. Er zullen nog vier spelers van Manchester City komen, we zijn nu bezig om te kijken wie dat worden", vertelt Van Den Abbeele. "Dat we nu in de Keuken Kampioen Divisie spelen en niet in de Eredivisie heeft daar invloed op. Contractueel is vastgelegd dat het op dit niveau gaat om jongens die voor het eerst verhuurd worden. In de Eredivisie hadden we die Japanner die Groningen nu haalt kunnen krijgen", doelt de Belg op Ko Itakura.

"Het blijft dubbel. Wij willen enerzijds een acceptabel elftal kunnen opstellen zonder hulp van City, anderzijds hopen we op een kwalitatieve impuls zodat we het beschikbare budget goed kunnen besteden aan andere spelers."

Poll

Wordt NAC komend seizoen kampioen?

(2288 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws