Overmars: 'Onzin, nul van waar. Met alle respect, maar we hebben geen interesse'

Overmars: 'Onzin, nul van waar. Met alle respect, maar we hebben geen interesse'

15-07-2019 15:57
87

Ajax heeft géén interesse in Moise Kean. Dat benadrukt Marc Overmars tegenover het Algemeen Dagblad. In Italië werd gespeculeerd over een mogelijke verhuizing van de Juventus-spits naar Amsterdam.

Overmars drukt de geruchten echter de kop in. "Onzin, nul van waar. Met alle respect, maar we hebben geen interesse", laat de Ajax-directeur weten aan het AD. "Er is ook nooit sprake van geweest dat hij betrokken zou worden bij de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus."

Volgens Italiaanse media was er sprake van dat Kean in de megatransfer van Matthijs de Ligt zou worden betrokken. De negentienjarige spits zit net als De Ligt in de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola. Bij Juve lijkt hij komend seizoen niet op veel speeltijd te hoeven rekenen.

Kean ligt nog één jaar vast bij Juventus. Mede door de aanwezigheid van spelers als Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala bleef de tienersensatie afgelopen seizoen steken op dertien optredens in de Serie A, waarvan vijf als basisspeler. Daarin was hij goed voor zes goals.