'Nieuw avontuur voor Lamprou: dinsdag keuring en presentatie in Rotterdam'

'Nieuw avontuur voor Lamprou: dinsdag keuring en presentatie in Rotterdam'

15-07-2019 16:19 Laatste update: 16:35
77

Kostas Lamprou wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe doelman van Sparta. Onder meer het Brabants Dagblad meldt maandag dat de Griekse goalie op korte termijn gekeurd wordt door de promovendus. 

Lamprou (27) is momenteel clubloos. Zijn contract bij Ajax liep aan het einde van het afgelopen seizoen af. In Amsterdam was Lamprou op een zijspoor beland na een aantal slechte optredens en de komst van concurrent Bruno Varela.

Wedden

Meer odds

Naar verluidt wordt Lamprou dinsdag gekeurd door Sparta. Direct daarna wordt hij waarschijnlijk gepresenteerd, schrijft onder meer het BDGaat de sluitpost inderdaad aan de slag op Het Kasteel, dan completeert hij een Rotterdamse hattrick. Eerder stond Lamprou namelijk onder de lat bij Excelsior en Feyenoord. Ook was de keeper drie jaar lang eerste keeper bij Willem II.

Via de play-offs promoveerde Sparta in mei naar de Eredivisie. De club van trainer Henk Fraser versterkte zich al met onder meer Dante Rigo (PSV, huurbasis), Bryan Smeets (TOP Oss) en Jurgen Mattheij (Excelsior).