Nieuw contract tot 2023 bij AZ: Komend seizoen wordt belangrijk voor hem

Nieuw contract tot 2023 bij AZ: "Komend seizoen wordt belangrijk voor hem"

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 16:34ma 15-07-2019 om 16:34

Tijjani Reijnders en AZ gaan langer met elkaar door. Het contract van de twintigjarige middenvelder is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023. AZ meldt dat maandag via de officiële kanalen. 

De verbintenis van Reijnders liep nog één seizoen door. In 2017 werd het talent door AZ overgenomen van PEC Zwolle. "Ik ben heel erg blij met het vertrouwen van de club. Ik heb veel zin om te gaan knallen", vertelt Reijners op de website van de formatie uit Alkmaar.

"Fysiek en verdedigend was ik de afgelopen twee seizoenen nog niet op het niveau van de huidige middenvelders. Daarin heb ik stappen gemaakt en nu is de tijd om door te breken. Ik wil meer proeven van de Eredivisie en het eerste elftal. Ik denk dat ik daar rijp voor ben."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts vindt dat Reijners sinds zijn komst naar AZ 'enorme stappen' heeft gemaakt. "Bij Jong AZ heeft hij al laten zien dat hij heel goed mee kan. Daar was Tijjani een van de bepalende spelers. Komend seizoen wordt belangrijk voor hem: hij moet de druk gaan opvoeren op de jongens die nu in de basis staan bij het eerste elftal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws