Honda helpt VVV-fans uit de droom: 'Daarom koos ik voor deze optie'

Honda helpt VVV-fans uit de droom: 'Daarom koos ik voor deze optie'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 19:10ma 15-07-2019 om 19:10

Keisuke Honda helpt de fans die hoopten op een terugkeer van de Japanner bij VVV-Venlo uit de droom. De 33-jarige middenvelder hoopt zo snel mogelijk een nieuwe club te vinden.

Honda traint momenteel mee met de selectie van trainer Robert Maaskant om zijn conditie op peil te houden, zo werd zaterdag aangekondigd. Meer dan dat zit er niet in, benadrukt hij. "Ik weet niet hoe lang ik hier zal blijven. Maar het zou het beste zijn als die periode zo kort mogelijk is, voor mij persoonlijk", laat de spelmaker maandag weten aan L1.

"Ik trainde in Japan, maar ik kon me daar niet focussen", vervolgt Honda. "Veel mensen wilden iets van me. Ik kwam daarom amper daadwerkelijk aan trainen toe. Daarom heb ik voor deze optie gekozen. Het kwam goed uit."

Honda trof tot zijn verbazing een grote muurschildering van zichzelf aan op stadion De Koel. De muur is gereserveerd voor clublegendes. "Ik vind mezelf geen legende. Ik was deel van een team met geweldige spelers toen. Dat heeft me de kans gegeven om daarna naar Moskou te gaan. Ik waardeer wel wat de mensen me hier gegeven hebben. Het was een mooie tijd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws