Klopp wil Nederlandse talenten in actie zien: Hoever en Van den Berg mee naar VS

Klopp wil Nederlandse talenten in actie zien: Hoever en Van den Berg mee naar VS

15-07-2019 20:35 Laatste update: 20:54
28

Liverpool-manager Jürgen Klopp neemt liefst vier Nederlanders mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Naast Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk zullen ook de talenten Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever in het vliegtuig stappen, zo heeft de club laten weten via de officiële kanalen.

Hoever maakte vorig jaar al zijn officiële debuut voor Liverpool, Van den Berg kwam deze zomer over van PEC Zwolle. Voor Van den Berg is het nog wachten op zijn officieuze debuut. Tegen Tranmere Rovers en Bradford kwam hij nog niet in actie, omdat de FIFA nog geen groen licht heeft gegeven voor de transfer.

De selectie van The Reds stapt dinsdagochtend in het vliegtuig. In de Verenigde Staten kan Van den Berg naar verwachting wél zijn eerste minuten gaan maken. De Champions League-winnaar speelt in Amerika tegen Borussia Dortmund, Sevilla en Sporting Portugal. 

De volledige selectie van Liverpool: Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Mignolet, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Kent, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Ojrzynski, Duncan, Woodburn, Wilson, Larouci, Alexander-Arnold, Van den Berg, Atherton.