Klaassen: 'Als hij eerder naar binnen gaat, lopen de fans weg van de training'

Klaassen: 'Als hij eerder naar binnen gaat, lopen de fans weg van de training'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 12:04di 16-07-2019 om 12:04

Davy Klaassen speelt dit seizoen gewoon bij Werder Bremen en hoopt zich weer in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal. De voormalig Ajacied is verder lovend over zijn veertigjarige ploeggenoot Claudio Pizarro.

"Dat is hier echt een grote legende. Hij is bezig aan zijn vierde periode bij Werder en heel geliefd. Als wij trainen en hij gaat voor het laatste partijtje naar binnen, dan lopen de fans gewoon weg van de training. Niemand kijkt meer naar de rest van het team", aldus Klaassen in gesprek met De Telegraaf.

De middenvelder heeft voor zichzelf besloten dit jaar bij Werder Bremen te blijven. "Volgend jaar zie ik wel weer wat ik dan wil. Werder is een club met grote ambities. Afgelopen seizoen waren we dicht bij Europees voetbal. Het lijkt me dat het voor dit seizoen een mooie doelstelling is om het wel te halen."

Klaassen hoopt zich via de Duitse club weer bij de selectie van het Nederlands elftal te voetballen. "Dat blijft altijd een doel voor mij. Ik heb de bondscoach wel een paar keer gesproken. Hij zei: ’Doe je best en ga zo door’. Ik weet dat ze ook komen kijken."

Poll

Hoort Klaassen in Oranje?

(2676 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws