Toornstra ruikt kansen: Bij Ajax en PSV is ook het een en ander gebeurd

Toornstra ruikt kansen: "Bij Ajax en PSV is ook het een en ander gebeurd"

16-07-2019 18:17
155

Jens Toornstra denkt dat het mogelijk is voor Feyenoord om komend seizoen de kloof met Ajax en PSV te dichten. De Rotterdammers eindigden afgelopen seizoen als derde in de Eredivisie, met achttien punten achterstand op PSV en 21 op Ajax.

Als het aan Toornsta ligt, komt daar komend seizoen verandering in. "Bij Ajax en PSV is ook het een en ander gebeurd: een aantal spelers weg, een nieuwe selectie... Dus dat zal voor hen ook een verschil maken. En wij hebben een paar nieuwe spelers", vertelt hij aan Veronica Inside.

Wedden

Meer odds

Dat Feyenoord-vedette Steven Berghuis mogelijk naar PSV verhuist, doet daar niets aan af: volgens Toornstra hoeft Feyenoord niet in actie te komen wanneer het zonder de linkspoot uit Apeldoorn verder moet. "In principe hoeft er niets te gebeuren. Ze hebben al een nieuwe speler gehaald, Narsingh. Die heeft al meer dan twintig interlands, geloof ik (negentien, red.), dus die zou die positie op zijn manier in moeten kunnen vullen. Het zou een hele aderlating zijn als Steven weg zou gaan, maar ik vind niet dat er dan per se wat nodig is."