Van Stee wordt 'beetje moe' van Turkse clubs: ook Galatasaray klopt aan bij Sparta

Van Stee wordt 'beetje moe' van Turkse clubs: ook Galatasaray klopt aan bij Sparta

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 18:36di 16-07-2019 om 18:36

Sparta-aanvaller Halil Dervisoglu blijft gewild op de transfermarkt, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. Na Trabzonspor en Besiktas meldt de derde Turkse topclub zich op Het Kasteel: landskampioen Galatasaray wil de negentienjarige vleugelaanvaller overnemen.

Sparta heeft volgens technisch manager Henk van Stee al contact gehad met Cim Bom Bom. Of beide partijen nader tot elkaar zijn gekomen, zal nog moeten blijken. Trabzonspor en Besiktas bleken eerder niet bereid om te voldoen aan de financiële eisen van Sparta, waar Dervisoglu nog tot de zomer van 2021 onder contract staat. Naar verluidt willen De Kasteelheren lieft 2,5 miljoen euro incasseren voor Dervisoglu.

Van Stee benadrukt het nog maar eens. "Er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen waarmee wij kunnen leven. Dat is tot dusver niet gebeurd", laat hij weten aan het AD. De technisch manager wordt naar eigen zeggen 'een beetje moe' van de Turkse gegadigden. "Ze geven ons de indruk dat ze Halil heel graag willen hebben, maar komen vervolgens met biedingen waar we niets, maar dan ook niets mee kunnen. Ik herhaal: alleen voor de hoofdprijs kan Halil weg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws