Tannane moest 'buitenlandse clubs' teleurstellen: Ik was al een beetje rond

Tannane moest 'buitenlandse clubs' teleurstellen: "Ik was al een beetje rond"

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 19:02di 16-07-2019 om 19:02

Oussama Tannane heeft 'clubs uit het buitenland' afgezegd voordat hij zich aan Vitesse verbond. De 25-jarige vleugelaanvaller had al een akkoord bereikt, onthult hij vanuit Arnhem in gesprek met FOX Sports.

Tannane kwam afgelopen seizoen voor FC Utrecht uit, maar was daar niet meer welkom na een incident op de training. Vervolgens leek hij zijn heil in het buitenland te gaan zoeken. "Ik was al een beetje rond met clubs uit het buitenland. Maar toen kreeg mijn zaakwaarnemer ineens een belletje: hij vroeg of ik interesse had in Vitesse", laat hij weten, zonder de namen bij de buitenlandse clubs te noemen.

De twee gingen vervolgens in gesprek met trainer Leonid Slutsky. "Hij heeft mij veel vertrouwen gegeven, dat miste ik wel een beetje hier in Nederland", vertelt de oud-speler van sc Heerenveen, Heracles Almelo, Saint-Étienne en Las Palmas. "Het voelde honderd procent vertrouwd en de keuze was makkelijk toen ik de trainer had gesproken."

Tannane hoopt in Arnhem zijn blazoen weer op te poetsen na zijn incidentrijke en weinig succesvolle periode bij FC Utrecht. "Ik wil het er niet meer over hebben", klinkt het gedecideerd. "Mensen hebben gezegd wat ze willen zeggen. Of het waar is of niet, laat ik in het midden. Ik kijk gewoon vooruit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Tannane een goede aanwinst voor Vitesse?

(2547 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws