'Sarina Wiegman heeft eerder een Eredivisie-club dan Seedorf en Kluivert'

'Sarina Wiegman heeft eerder een Eredivisie-club dan Seedorf en Kluivert'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 23:55di 16-07-2019 om 23:55

Sarina Wiegman heeft eerder een Eredivisie-club dan Clarence Seedorf en Patrick Kluivert. Die weddenschap durft Valentijn Driessen van De Telegraaf wel aan. Seedorf en Kluivert werden dinsdag ontslagen door de Kameroense bond. Voor Seedorf is het niet de eerste keer dat hij na een korte periode opzij is gezet door zijn werkgever.

"Ik vraag me af wie deze uitdaging met Seedorf nog aan gaat, want het wordt wel een repeterend verhaal. Overal wordt hem de deur gewezen", zegt Driessen bij FOX Sports. Seedorf werd ontslagen nadat hij met Kameroen in de achtste finale van de Afrika Cup werd uitgeschakeld "Je weet bij dit soort landen dat als je er als titelhouder in de achtste finale uitvliegt, je gewoon meevliegt als trainer. Hij had nooit de illusie dat hij tot 2022 bondscoach zou blijven."

Driessen denkt niet dat Eredivisie-clubs Seedorf aan willen stellen. "Nee joh, die clubs beginnen daar niet aan. Het is veel te onzeker. Misschien hebben ze er wel de kwaliteiten voor, maar dan moet je het ook een keer laten zien. Kluivert is overal goed geweest als assistent, maar ik denk niet dat de clubs het gaan doen. Ik denk dat Sarina Wiegman eerder een Eredivisie-club heeft dan deze twee."

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws