Blind is op zijn hoede: 'Was zelf ook echt overtuigd dat ik bij Ajax zou blijven'

Blind is op zijn hoede: 'Was zelf ook echt overtuigd dat ik bij Ajax zou blijven'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 07:09wo 17-07-2019 om 07:09

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 07:38wo 17-07-2019 om 07:38

Ajax is de transferperiode tot nu toe redelijk ongeschonden doorgekomen, maar Daley Blind is op zijn hoede. De 29-jarige linkspoot weet hoe onvoorspelbaar de markt af en toe kan zijn.

In 2014 maakte Blind de volledige voorbereiding en eerste wedstrijden van het seizoen mee bij Ajax, maar vertrok hij vlak voor het sluiten van de markt alsnog naar Manchester United. "Heel kort daarvoor was ik er zelf ook nog echt van overtuigd dat ik bij Ajax zou blijven. Dus je weet het gewoon niet", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. Blind sluit dan ook niet uit dat er na Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt nog meer spelers gaan vertrekken. "Het is lastig om nu al te stellen dat het met de leegloop is meegevallen."

Zelf werd Blind in de Spaanse media gelinkt aan Atlético Madrid. De centrale verdediger weet echter van niets. "Ik heb het ook gelezen, maar er is geen bod geweest." Blind sluit echter niets uit: misschien gaat hij deze zomer nog een transfer maken, maar misschien blijft hij nog jarenlang bij Ajax. "Toen ik vorig jaar terugkeerde naar Ajax heb ik direct aangegeven dat ik niet terug ben gekomen om af te bouwen. Wie weet zou ik in de toekomst wel weer een stap naar het buitenland maken. Na één, twee of drie jaar. Of misschien wel helemaal niet."

Poll

Wordt Ajax komend seizoen weer kampioen?

(15054 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws