Jansma opgelucht: 'Dat oeverloze geleuter over De Ligt: bijna te gênant'

Jansma opgelucht: 'Dat oeverloze geleuter over De Ligt: bijna te gênant'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 07:36wo 17-07-2019 om 07:36

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 07:44wo 17-07-2019 om 07:44

Kees Jansma is blij dat de transfer van Matthijs de Ligt bijna beklonken is. De negentienjarige verdediger landde dinsdagavond in Turijn en zal woensdag zijn medische keuring bij Juventus ondergaan.

Hiermee komt er een einde aan een maandenlang voortslepende transfersoap, tot opluchting van Jansma. "Dat oeverloze geleuter over al dan niet gaan en 75 miljoen of 70 miljoen... Bijna te gênant voor woorden", laat hij dinsdagavond weten in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "En dan komt hij aan in een privéjet, dat wordt weer gefilmd en dan hebben wij het er weer over. The Eagle has landed. Nou, het is toch geweldig allemaal? Ik ben heel blij dat het achter de rug is, ja", lacht hij.

De FOX Sports-nestor denkt dat De Ligt een goede keuze heeft gemaakt door Juventus boven FC Barcelona en Paris Saint-Germain te prevaleren. "Als je op deze leeftijd naar Juventus kunt, een club met een geweldige staat van dienst, waar alles goed georganiseerd is en waar verdedigen hoog in het vaandel staat... In Barcelona wordt het minder gewaardeerd, maar in Italië is het een mooi beroep", aldus Jansma. "Juventus wil weer een gooi doen naar het winnen van de Champions League. Nou, daar komt hij wel tot zijn recht."

Poll

Gaat De Ligt het maken bij Juventus?

(22284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws