'Vervelende' situatie voor Narsingh in Wales: 'Je imago loopt een deuk op'

'Vervelende' situatie voor Narsingh in Wales: 'Je imago loopt een deuk op'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 07:57wo 17-07-2019 om 07:57

Luciano Narsingh is dolblij met zijn nieuwe avontuur in De Kuip. Eerder deze maand werd de transfervrije aanvaller gestrikt door Feyenoord. Bij zijn vorige club Swansea City was Narsingh compleet uit beeld verdwenen. Dat had grotendeels te maken met interne politiek, vertelt hij. 

In het seizoen 2018/19 kwam Narsingh (28) slechts een paar keer in actie in het Championship. "In de Premier League speelde ik vaak, maar toen degradeerden we en veranderde alles", blikt de voormalig Oranje-international terug, in gesprek met Voetbal International. 

"De club wilde van de meeste spelers af, maar ik bleef. Dat had als consequentie dat ik niet mocht spelen van de eigenaren van de club, terwijl de trainer Graham Potter me het liefst wel had gebruikt. Tenminste, dat is wat hij zei."

"De speler op mijn positie was niet beter dan ik, wel goedkoper. Het vervelende is dat ik elke dag heb getraind, dat iedereen me respecteerde, maar de buitenwacht de indruk kreeg dat ik moeilijk deed of ruzie maakte. Ga de mensen bij Swansea maar vragen, ik weet zeker dat ze over mij niks slechts zullen zeggen, maar je imago heeft wel een deuk opgelopen."

Narsingh speelde sinds januari 2017 voor Swansea. Eerder was de rechtsbuiten in dienst van PSV en sc Heerenveen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws