Britse media: Willem II is bijna rond en laat Crowley naar Championship gaan

Britse media: Willem II is bijna rond en laat Crowley naar Championship gaan

17-07-2019 08:49 Laatste update: 17:49
27

Daniel Crowley ruilt Willem II waarschijnlijk in voor het Championship. Bronnen in Engeland melden dat Crowley in de belangstelling staat van Birmingham City. Er zou zelfs sprake zijn van 'vergevorderde onderhandelingen' met Willem II. 

De 21-jarige Crowley beschikt in Tilburg over een contract tot medio 2020. Willem II lijkt daardoor gedwongen om de Engelse middenvelder deze zomer te verkopen, aangezien hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken.

Wedden

Meer odds

Birmingham City wordt hoogstwaarschijlijk de volgende club van de voormalig speler van Arsenal en Aston Villa. The Blues zouden volgens onder meer Sky Sports en We Are Birmingham in 'vergevorderde onderhandeling' zijn over de rechtspoot. Een transfersom van circa 800.000 euro wordt genoemd. 

In maart schreef The Daily Mail nog dat diverse Nederlandse topclubs belangstelling zouden hebben voor Crowley. Ook vanuit de Bundesliga was er naar verluidt sprake van interesse. Nu lijkt Crowley dus terug te keren naar Engeland. In 2017 nam Willem II hem over van Arsenal.