Promes over 'strenge' Ten Hag: 'Als ik kans mis, zegt hij er wel meteen wat van'

Promes over 'strenge' Ten Hag: 'Als ik kans mis, zegt hij er wel meteen wat van'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 10:25wo 17-07-2019 om 10:25

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 10:54wo 17-07-2019 om 10:54

De terugkeer van Quincy Promes bij Ajax betekende voor de aanvaller ook een hereniging met trainer Erik ten Hag, met wie hij bij Go Ahead Eagles ook al samenwerkte. Volgens de Oranje-international is de trainer weinig veranderd.

"In grote lijnen is hij altijd zichzelf gebleven. Hij heeft succes behaald vorig jaar en is gebrand dat dit jaar weer te doen. Ik ben het van hem gewend dat hij altijd voor het hoogst haalbare gaat, op dat vlak is hij niks veranderd", aldus Promes tegenover Ajax TV. De trainer is ook nog altijd streng voor hem. "Als ik een kans mis op de training zegt hij er wel meteen wat van ja, zoals in de eerste week", aldus Promes.

De van Sevilla overgekomen buitenspeler hoopt een leidersrol in te kunnen nemen het komende seizoen. "Ik wil belangrijk en bepalend zijn. Ik wil zoveel mogelijk goals maken en assists geven. Daarnaast ben ik gekomen om prijzen te pakken. Dat is een van mijn hoofddoelen. We gaan weer proberen kampioen te worden en dat moet ook. Zachtjes wil ik wel zeggen: ik ga voor het kampioenschap."

Eerst richt Ajax zich op de voorronde van de Champions League. "Als je als Ajax de halve finale heeft bereikt vorig seizoen, zijn we aan onszelf een beetje verplicht ons te plaatsen voor de groepsfase. Daar gaan we alles aan doen."

Poll

Blij met de komst van Promes naar Ajax?

(10961 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws