L'Equipe: Barça doet mondeling bod van 40 miljoen plus twee spelers voor Neymar

L'Equipe: Barça doet mondeling bod van 40 miljoen plus twee spelers voor Neymar

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 10:44wo 17-07-2019 om 10:44

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 09:46vr 26-07-2019 om 09:46

FC Barcelona heeft aangegeven veertig miljoen euro plus Philippe Coutinho en Ivan Rakitic over te hebben om Neymar naar Catalonië te halen. Volgens het Franse L'Equipe is dat mondeling gebeurd en staat er niets op papier.

Het Spaanse AS berichtte dinsdag over een soortgelijk bod van FC Barcelona, maar toen werd Coutinho vergezeld door Ousmane Dembélé. Net als AS claimt ook L'Equipe dat Paris Saint-Germain niet onder de indruk is van het aanbod.

Technisch directeur Leonardo zou mondeling op de hoogte zijn gebracht van het aanbod. De Parijzenaars vinden het echter een slecht voorstel en zien liever geld richting de Franse hoofdstad komen dan spelers. Mocht PSG toch overstag gaan en wél spelers in de deal willen betrekken, is de club het meest geïnteresseerd in Dembélé. Volgens L'Equipe is Barcelona echter niet van plan hem van de hand te doen. Bovendien zou de speler zelf ook niet willen vertrekken.

AS schreef dinsdag al dat het maar de vraag is of Barça écht ver wil gaan om Neymar terug te halen naar Camp Nou. Het vermoeden bestaat dat het bod vanuit Catalonië alleen is gedaan om spelers tevreden te stellen. De spelers, waaronder superster Lionel Messi, zouden Neymar graag terug zien keren. 

Poll

Neymar naar Barcelona: zie jij het gebeuren?

(17333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws