De Jong weg bij Feyenoord: 'Kan me in een aantal beslissingen niet vinden'

De Jong weg bij Feyenoord: 'Kan me in een aantal beslissingen niet vinden'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 13:04wo 17-07-2019 om 13:04

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 13:10wo 17-07-2019 om 13:10

Jan de Jong vertrekt uit De Kuip. Feyenoord bevestigt het afscheid van de algemeen directeur woensdagmiddag via de officiële kanalen. De Jong was nog geen twee jaar in dienst van de Rotterdamse topclub. 

"Feyenoord staat voor een aantal belangrijke beslissingen aangaande de toekomst van de club. In een aantal van die te nemen beslissingen kan ik mij niet vinden", wordt De Jong geciteerd op de website van Feyenoord.

"Dat gebeurt vaker in de grote mensenwereld en zeker in het voetbal. Daar moet je ook niet te moeilijk over doen. Het verandert ook niets aan de liefde voor de club. Ik wens Feyenoord alle succes van de wereld!"

De Jong is het tweede directielid dat deze zomer afzwaait in De Kuip. Eerder dit jaar maakte technisch directeur Martin van Geel zijn afscheid bekend. Inmiddels is hij aangesteld als algemeen directeur van Willem II. De Jong trad in november 2017 aan als opvolger van Eric Gudde. 

De RvC van Feyenoord is begonnen met de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur. "We verwachten deze op redelijke termijn te kunnen vinden, maar daarover valt nu uiteraard nog niks te zeggen", aldus Toon van Bodegom. "Namens vele Feyenoorders wil ik Jan danken voor zijn vele inspanningen en zijn harde werken de afgelopen periode."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws