Kicker: Hertha BSC dicht bij binnenhalen Nederlands jeugdinternational

Kicker: Hertha BSC dicht bij binnenhalen Nederlands jeugdinternational

17-07-2019 13:29 Laatste update: 13:53
51

Nederlands jeugdinternational Daishawn Redan lijkt een overstap te gaan maken naar de Bundesliga. De 18-jarige aanvaller maakt volgens Kicker hoogstwaarschijnlijk een transfer van Chelsea naar Hertha BSC.

Redan kan in Duitsland een contract tekenen tot medio 2024, aldus Kicker. De nummer elf van het afgelopen Bundesliga-seizoen is het met Redan persoonlijk al eens geworden over een overgang. De gesprekken met Chelsea zouden ook de goede kant op gaan. 

Wedden

Meer odds

Hertha betaalt naar schatting 2,5 miljoen euro voor het talent, dat oorspronkelijk werd opgeleid door Ajax. In 2017 besloot hij de overstap te maken naar Chelsea. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor Chelsea Onder 23. 

Redan staat in Londen nog tot 2021 onder contract, maar in Londen heeft hij weinig uitzicht op speelminuten in het eerste elftal. Bij Hertha BSC zal hij volgens Kicker in eerste instantie zijn wedstrijden ook voor Onder 19 en Onder 23 spelen, maar de club uit Berlijn heeft hoge verwachtingen van de jeugdinternational. Redan wordt gezien als opvolger van Vedad Ibisevic (34) en Salomon Kalou (33), de geroutineerde aanvallers die in de zomer van 2020 uit hun contract lopen.