'Veel vertrouwen' bij PSV ondanks oefennederlaag: 'Er is geen paniek'

'Veel vertrouwen' bij PSV ondanks oefennederlaag: 'Er is geen paniek'

18-07-2019 06:52
133

Pablo Rosario concludeert dat de onderlinge afstemming nog een beetje ontbreekt bij PSV. De Eindhovenaren gingen woensdag in het Philips Stadion met 0-2 onderuit tegen VfL Wolfsburg, terwijl het belangrijke treffen met FC Basel voor de deur staat.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

"We zaten er in de eerste helft niet lekker in en dan krijg je twee goals tegen", zegt Rosario tegen VoetbalPrimeur. "We kwamen niet echt in de wedstrijd in de eerste helft. We waren te slap in de duels, het druk zetten ging niet goed en aan de bal was het ook niet goed. Maar ik denk dat je het in de tweede helft goed omdraai. Er is geen paniek."

De middenvelder erkent dat PSV nog zoekende is, terwijl Basel voor de deur staat. "Er zijn nieuwe jongens in de ploeg, daar moeten we allemaal nog aan wennen", stelt hij. "Maar ik heb heel veel vertrouwen in volgende week. In deze wedstrijd heb je ook weer goede dingen gezien. Goede combinaties en goede kansen die we gecreëerd hebben. We gaan alles op alles zetten om er dinsdag te staan.

PSV treft de Zwitserse ploeg dinsdag in de tweede voorronde van de Champions League. "We willen de voorrondes overleven, daar gaan we vol voor. Het begint tegen Basel."

No Poll