Ferme taal Feyenoord maakt geen indruk: 'Ik denk dat Berghuis gaat'

Ferme taal Feyenoord maakt geen indruk: 'Ik denk dat Berghuis gaat'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 07:44do 18-07-2019 om 07:44

Feyenoord heeft PSV medegedeeld dat Steven Berghuis niet te koop is, maar een transfer lijkt daarmee allerminst van de baan. Het hoort allemaal bij het transferspelletje, concludeert clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

"Het was een heel kort gesprek. Feyenoord heeft gezegd: hij is niet te koop", zegt Gouka bij Voetbalzomer op FOX Sports. Veel waarde hecht hij niet aan de ferme taal uit De Kuip. "Feyenoord heeft een paar jaar gelden de zaak met Leroy Fer gehad. Toen is tot de laatste dag gezegd dat hij niet te koop was. En uiteindelijk ging hij voor 6 miljoen weg, waar ze in eerste instantie dachten aan 3,5."

"Feyenoord zal denken: als ze niet komen, dan houden we onze beste speler. En als ze wel komen, dan wordt de hoofdprijs betaald", vervolgt Gouka, die Berghuis alsnog een transfer ziet maken. Of de 8 à 9 miljoen die PSV in gedachten heeft volstaat, is echter de vraag. "Ik denk eerlijk gezegd wel dat hij gaat. Maar er moet wel wat op tafel komen. En bij PSV moet iemand weg. Die signalen zijn er wel met Lozano en Bergwijn."

"Het zou van PSV uit handig zijn om eerst Berghuis vast te leggen en dan die miljoenen binnen te halen. Dat onderhandelt wat makkelijker, dan dat Feyenoord weet dat er veertig of vijftig miljoen is binnengekomen", adviseert Gouka de Eindhovenaren.

Poll

Vertrekt Berghuis uiteindelijk naar PSV?

(10301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws