Braken cancelt lucratieve transfer: 'Ronaldinho heeft er nog gespeeld'

Braken cancelt lucratieve transfer: 'Ronaldinho heeft er nog gespeeld'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 13:10do 18-07-2019 om 13:10

Sven Braken verkast níet naar Mexico. De spits van NEC heeft besloten om een streep te zetten door zijn overstap naar Querétaro. Harmjan Schilperoort, de zaakwaarnemer van Braken, bevestigt dat in gesprek met de Gelderlander. 

Sinds afgelopen week werd Braken (26) nadrukkelijk gelinkt aan Querétaro. NEC stond open voor een verkoop, aangezien de Nijmegenaren met financiële problemen kampen en een eventuele transfersom dus ook goed kunnen gebruiken. Querétaro bracht een bod uit, maar een transfer naar Midden-Amerika is nu van de baan.

"Querétaro is een grote club in een voetbalmaf land", laat Schilperoort weten. "In zijn nadagen heeft Ronaldinho er nog gespeeld. De stad Santiago de Querétaro is voor Mexicaanse begrippen schoon en veilig. Voor Sven lag er een financieel zeer aantrekkelijk contract klaar, maar we bleven met enkele onzekerheden zitten."

"Sven en zijn vriendin verwachten zeer binnenkort ook hun eerste kindje. Die combinatie heeft hem doen besluiten niet op de aanbieding van Querétaro in te gaan en bij NEC te blijven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws