Van Hanegem hekelt Feyenoord-chaos: 'Ik dacht: daar hebben ze een goeie aan'

Van Hanegem hekelt Feyenoord-chaos: 'Ik dacht: daar hebben ze een goeie aan'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 13:27do 18-07-2019 om 13:27

Willem van Hanegem baalt van het vertrek van algemeen directeur Jan de Jong bij Feyenoord. "Nu hadden ze juist iemand die stabiel is", moppert De Kromme in gesprek met radioshow Veronica Inside. 

Het Rotterdamse clubicoon betreurt het afscheid van De Jong. Woensdag werd bekend dat de directeur na een dienstverband van nog geen twee jaar vertrek uit De Kuip. "Hij heeft heus wel een beetje kijk op het spelletje en hij heeft bij de NOS gezeten, toch ook geen kleine vereniging... ", aldus Van Hanegem.

"Dus ik dacht: daar hebben ze een goeie aan. Maar achteraf blijkt dan dat er áltijd weer mensen zijn die zichzelf geweldig vinden en er graag bij willen horen. Waarschijnlijk zijn zij nu allemaal bezig. Met 'Feyenoorder zijn' heeft dat niets te maken, dat zeggen ze dan ineens, als ze een zak geld hebben."

"Jan was wel een Feyenoorder, ja. Ik heb hem in het begin weleens gesproken. Hij heeft me niet gebeld, nee, het nieuws verbaasde mij. Ik had het nog niet gehoord."

Net als veel andere kenners vraagt ook Van Hanegem zich af of droomkandidaat Robert Eenhoorn (AZ) bereid is om op dit moment in te stappen. "Hij wordt nu naar voren geduwd... Hij zit nu nog bij AZ, ja. Hij moet het natuurlijk willen. Ik denk niet dat-ie snel geneigd is om te zeggen: dat lijkt me geweldig."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Eenhoorn de perfecte kandidaat voor Feyenoord?

(9015 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws