Zaakwaarnemer Heerenveen-aanwinst: 'In 2 jaar voor veel geld naar topcompetitie'

Zaakwaarnemer Heerenveen-aanwinst: 'In 2 jaar voor veel geld naar topcompetitie'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 18:44do 18-07-2019 om 18:44

Chidera Ejuke verkoos een transfer naar sc Heerenveen boven Besiktas. De 21-jarige aanvaller ziet de Eredivisie-club als een betere springplank naar een Europese topcompetitie, vertelt zijn zaakwaarnemer aan Score Nigeria.

Besiktas legde een bod neer van 2,7 miljoen euro bij Valerenga, meldt het Nigeriaanse medium. Dat is meer dan Heerenveen, dat naar verluidt tussen de 1,5 en 2 miljoen overmaakt naar Noorwegen. Bovendien kon Ejuke in Istanbul veel meer verdienen dan in Friesland, maar hij opteerde zelf voor een transfer naar het Abe Lenstra Stadion.

"De speler heeft veel potentieel en goede optredens in Nederland zullen hem in no time aan een big-money move naar een topcompetitie helpen", laat belangenbehartiger Atta Aneke weten. "Hij had meer kunnen verdienen bij Besiktas en Valerenga had ook meer geld gekregen. Maar zijn doel is om op korte termijn in een Europese topcompetitie te spelen."

De voormalig Nigeriaans jeugdinternational tekende een vierjarig contract bij Heerenveen. "Zij zullen hem polijsten en binnen twee jaar voor goed geld doorverkopen aan een club in een grote competitie", voorspelt Aneke.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws