PSV-directeur De Jong: 'Ik denk dat we er goed voor staan'

PSV-directeur De Jong: 'Ik denk dat we er goed voor staan'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 20:11do 18-07-2019 om 20:11

Technisch manager John de Jong van PSV is van mening dat de selectie van trainer Mark van Bommel er op dit moment goed voor staat. De club aast echter nog altijd op versterkingen.

"Het is de afgelopen maanden goed geweest. We staan er denk ik goed voor, we hebben een goede selectie. Maar het is nog niet over. Ik denk dat er nog wel het een en ander gaat gebeuren", zegt De Jong tegen PSV TV.

PSV wist met Bruma een grote vis te vangen. De Jong is blij dat de aanvaller in Eindhoven speelt. "Hij is inmiddels volledig in training en heeft al een wedstrijd gespeeld. We volgden hem al heel lang. Hij heeft bij Galatasaray, Sporting Portugal en RB Leipzig gespeeld. We wisten dat hij weg wilde bij Leipzig en hebben hem kunnen overtuigen om voor PSV te spelen. Ik ben er blij mee dat een speler die in internationale competities zijn sporen heeft verdiend bij PSV komt spelen."

PSV houdt de ogen open en scout in diverse buitenlandse competities. "We scouten in de Bundesliga, maar ook in Spanje en Frankrijk. Het werpt gelukkig zijn vruchten af. Het gaat natuurlijk niet 1,2,3. Die landen staan hoger aangeschreven dan Nederland. Het is moeilijk om zo'n transfer voor elkaar te krijgen. Als dat lukt, is dat mooi."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wordt er kampioen?

(3084 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws