'Ik besef niet wat er is gebeurd. Vorig jaar speelde ik nog bij Kozakken Boys'

'Ik besef niet wat er is gebeurd. Vorig jaar speelde ik nog bij Kozakken Boys'

18-07-2019 23:02
15

RKC Waalwijk-uitblinker Jurïen Gaari rekent erop dat hij ook na de transferperiode in Waalwijk speelt. Door een ijzersterk seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is er interesse voor de verdediger. Ook Eredivisie-clubs zouden het vizier op Gaari hebben gericht. 

"Er waren wat geruchten. Iedereen heeft gelezen dat er interesse was van clubs. Daar is het bij gebleven", vertelt Gaari bij FOX Sports. Vorig jaar speelde Gaari nog in de Tweede Divisie bij Kozakken Boys. RKC pikte hem op. Nu gaat hij met de club de Eredivisie in. "Ik besef eigenlijk helemaal niet wat er het afgelopen seizoen is gebeurd. Vorig jaar speelde ik nog bij Kozakken Boys. Als je dan mag promoveren in zo'n knotsgekke wedstrijd (tegen Go Ahead Eagles, red.)..."

Kees Kwakman denkt dat Gaari er goed aan doet om bij RKC te blijven. "Misschien is het ook wel goed om te blijven. Hij is van Kozakken Boys, naar de Keuken Kampioen Divisie, naar de Eredivisie gegaan. Stel dat hij naar FC Utrecht gaat, speelt hij misschien wel niet. Als hij het dit jaar ook laat zien, kunnen ze hem zo oppikken."

"RKC weet wat ik kan en als ik blijf weet ik ook wat ik kan verbeteren", zegt Gaari zelf.