VI: Veel interesse in PSV-trio, maar club heeft nog geen officieel bod ontvangen

VI: Veel interesse in PSV-trio, maar club heeft nog geen officieel bod ontvangen

19-07-2019 11:51
156

PSV verwacht dat er vóór de eerste Champions League-wedstrijd tegen FC Basel geen uitgaande transfers plaatsvinden. Hoewel er veel interesse is in Hirving Lozano, Steven Bergwijn en Gaston Pereiro heeft de club nog geen officieel bod ontvangen, zo meldt Voetbal International.

De Eindhovenaren spelen volgende week dinsdag de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League. Trainer Mark van Bommel lijkt dan de beschikking te hebben over al zijn spelers, want hoewel er veel interesse is in het trio Lozano-Bergwijn-Pereiro is er nog geen officieel bod gedaan.

De Telegraaf meldde vrijdagochtend nog dat Sevilla snel zaken wil doen voor Bergwijn. Voor hem zou een miljoenencontract klaarliggen in Spanje, maar de club deed nog geen officieel bod. De club nam eerder ook al Luuk de Jong over van de Eindhovenaren. 

PSV raakte met De Jong en Angelino (Manchester City) tot nu toe twee basisspelers kwijt. Daar tegenover staat het binnenhalen van Bruma (RB Leipzig), Olivier Boscagli (OGC Nice), Toni Lato (Valencia), Robbin Ruiter (Sunderland) en Ibrahim Afellay (transfervrij).