Ajax verkoopt Kristensen: Ik ben erg blij en kijk uit naar deze uitdaging

Ajax verkoopt Kristensen: "Ik ben erg blij en kijk uit naar deze uitdaging"

19-07-2019 14:36
56

Rasmus Kristensen is dolblij met zijn nieuwe avontuur bij Red Bull Salzburg. Ajax heeft de Deense rechtsback vrijdag verkocht aan de topclub uit Oostenrijk. Kristensen (22) hoefde niet lang na te denken toen Salzburg zich meldde.

"Ik ben erg blij en kijk uit naar deze uitdaging. Vanaf het moment dat ik hoorde van deze kans ben ik vol energie", zegt Kristensen op de clubsite van Salzburg. "Ik ben erg enthousiast en wil graag beginnen."

Kristensen kijkt uit naar het Champions League-avontuur met Salzburg, dat zich via voorrondes moet zien te plaatsen. De verdediger bereikte vorig jaar met Ajax de halve finales. "Dat laat zien dat alles mogelijk is. Als je het de mensen bij Ajax een jaar geleden had gevraagd, zou niemand je geloven. Als je het van wedstrijd tot wedstrijd bekijkt, kan alles gebeuren."

"Rasmus Kristensen is een speler die perfect in ons profiel past", zegt Salzburg-directeur Christoph Freund. "Met zijn topmentaliteit en de manier waarop hij voetbal speelt is hij ideaal voor ons en onze filosofie. "Daarnaast heeft Rasmus veel internationale ervaring en voegt hij ook met zijn fysieke conditie iets toe."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie