Feyenoord legt talent voor drie seizoenen vast: 'Beloning en teken van vertrouwen'

Feyenoord legt talent voor drie seizoenen vast: 'Beloning en teken van vertrouwen'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 18:13vr 19-07-2019 om 18:13

Contractnieuws uit Rotterdam-Zuid: Feyenoord heeft de zestienjarige verdediger Denzel Owusu, afgelopen seizoen actief voor het O16-elftal, aan zich gebonden. De jeugdinternational tekende vrijdag zijn eerste profcontract in De Kuip en ligt nu tot de zomer van 2022 vast.

Terwijl Feyenoord zijn 111-jarig bestaan vierde, zette Owusu zijn krabbel. De club heeft hoge verwachtingen van Owusu, laat technisch directeur Sjaak Troost weten aan de clubsite. "Denzel maakt sinds zijn komst naar Feyenoord grote stappen en dit contract is daarvoor een beloning en een teken van ons vertrouwen in hem."

Dat de verdediger voor drie seizoenen heeft getekend, betekent dat Feyenoord nog lang niet op hem uitgekeken is. "Tegelijkertijd is dit voor Denzel zelf pas het begin en moet dit voor hem vooral een stimulans zijn om door te gaan. Wij gaan hem daarbij uiteraard alle ondersteuning bieden", aldus Troost.

Feyenoord is de voorbije weken druk bezig geweest met het uitdelen van profcontracten: ook Rodney Huigen, Twan van der Zeeuw en Achraf El Bouchataoui zetten onlangs hun handtekening.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws