'Ik denk dat ik hier goed pas, want PSV speelt veel op balbezit, daar houd ik van'

'Ik denk dat ik hier goed pas, want PSV speelt veel op balbezit, daar houd ik van'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 21:39vr 19-07-2019 om 21:39

Olivier Boscagli had meerdere opties, maar koos heel bewust voor PSV. Naar verluidt was ook Saint-Etiénne in de markt voor de 21-jarige aanwinst van de Eindhovenaren, die toesloegen bij OGC Nice.

"Ik had nog een optie in Frankrijk, maar PSV was de beste keuze. Ik moest kiezen, maar heb niet getwijfeld", vertelt Boscagli aan FOX Sports. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer, familie en vrienden gesproken. Zij zeiden dat het het beste was om hierheen te gaan. Ik denk dat ik hier goed pas, want PSV speelt veel op balbezit en daar houd ik van."

PSV en Nice speelden eerder in de voorbereiding al tegen elkaar toen Boscagli nog speler van de Franse club was. "Toen ik met Nice tegen PSV speelde heb ik in de eerste twintig minuten drie of vier ballen aangeraakt. Dat is niet veel, haha. Hier heb ik de bal misschien wel honderd keer geraakt op één training."

Boscagli kan op meerdere posities uit de voeten. "Ik speel liever in het centrum dan aan de linkerkant. Ik kan linksback spelen, de trainer weet dat ook. Misschien kan ik ook wel rechts centraal als het nodig is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws