'Neres gaat verlengen bij Ajax en krijgt daar meer geld én transfer voor terug'

'Neres gaat verlengen bij Ajax en krijgt daar meer geld én transfer voor terug'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 22:13vr 19-07-2019 om 22:13

Meerdere media in Brazilië melden dat de kans groot is dat David Neres zijn contract bij Ajax gaat verlengen. Globoesporte voegt echter een interessant detail toe, naar verluidt hebben Ajax en het kamp Neres een speciale afspraak gemaakt.

Volgens Globoesporte is het de bedoeling dat Neres zijn contract gaat verlengen. In ruil daarvoor krijgt hij een flinke salarisverhoging én de garantie dat Ajax in de zomer van 2020 meewerkt aan een transfer. Daardoor is de kans groot dat Neres volgend jaar een nieuwe club vindt, mits er interesse is en hij wil vertrekken. Ajax lijkt hem op dit moment niet te willen laten gaan. Atlético Madrid schijnt interesse te hebben.

De afspraak die mogelijk in het nieuwe contract van Neres komt te staan is niet onbekend voor Ajax. Naar verluidt hebben meerdere spelers, waaronder André Onana en Nicolas Tagliafico, zo'n zelfde clausule in hun verbintenis.

Beide spelers gaven hun jawoord aan Ajax. Daar kregen zij een verbeterd contract en een meewerkende Marc Overmars voor terug.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws