Jordania haalt hard uit naar Den Bosch: 'Stoppen met vernietigen van de club'

Jordania haalt hard uit naar Den Bosch: 'Stoppen met vernietigen van de club'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 18:30za 20-07-2019 om 18:30

Kakhi Jordania haalt hard uit naar de directie van FC Den Bosch. De Georgiër ziet geen andere mogelijkheid dan naar de rechter te stappen, meldt zijn management zaterdag.

'We denken dat het een mogelijkheid is om het bestuur wakker te schudden en te laten stoppen met het vernietigen van de club', citeert het Algemeen Dagblad uit de verklaring. Jordania kreeg deze week geen toestemming van de KNVB om Den Bosch over te nemen. "We zijn erg teleurgesteld over het besluit, maar ik blijf voor altijd een FC Den Bosch-fan", laat hij weten.

'De rechtszaak is een poging om de club tot een gesprek te dwingen', schrijft het management van de investeerder. 'We hebben verschillende mogelijkheden bekeken, maar de club koos ervoor om ultimatums te stellen aan een persoon die de club voor het faillissement behoedde.' De woedde richt zich vooral tot de rvc. Jordania vindt het 'onbegrijpelijk' dat de Eerste Divisie-club niet naar het CAS stapt om de beslissing van de KNVB aan te vechten.

'Van alle mensen binnen FC Den Bosch lijkt het erop dat Kakhi de enige is die begaan is met het lot van deze geweldige club', claimt het kamp-Jordania. De Georgiër stelt dat hij meer geld in de club stopte dan nodig was volgens de overeenkomst. Via een rechtszaak wil hij daarom beslag laten leggen op gelden en/of goederen van de Brabanders.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws