Schilder en Stevens vinden elkaar terug in Volendam: Afwachten wat eruit komt

Schilder en Stevens vinden elkaar terug in Volendam: "Afwachten wat eruit komt"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 23:12za 20-07-2019 om 23:12

FC Volendam kan binnenkort mogelijk twee geroutineerde krachten aan de selectie toevoegen. Doelman Sonny Stevens en verdediger annex controleur Robbert Schilder trainen op eigen initiatief mee aan De Dijk.

Een samenwerking tussen Stevens en FC Volendam lijkt het meest waarschijnlijk. De 27-jarige sluitpost stond tussen 2010 en 2013 al onder contract bij Het Andere Oranje en verdiende een transfer naar FC Twente, maar had sindsdien veel pech met blessures. Afgelopen seizoen keepte hij voor Excelsior, maar Stevens is transfervrij na de degradatie van de Kralingers. FC Volendam is dringend op zoek naar een keeper. "Sonny weet dat wij hem als interessante optie zien, dus het is even afwachten wat eruit komt", verklaart technisch directeur Jasper van Leeuwen tegenover NH Nieuws.

Schilder, die Stevens nog kent van zijn tijd bij FC Twente, liep afgelopen zomer uit zijn contract bij SC Cambuur. Of hij in aanmerking komt voor een verbintenis in Volendam, is nog maar zeer de vraag. "Schilder traint mee, maar er speelt nog niks", verduidelijkt Van Leeuwen.

De ploeg van trainer Wim Jonk mag proberen om de zestiende plaats van vorig seizoen te overtreffen en begint op vrijdag 9 augustus aan het Keuken Kampioen Divisie-seizoen: Helmond Sport is dan de tegenstander.

Poll

Gaat FC Volendam de play-offs halen met Wim Jonk?

(1016 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws