Telegraph: De Gea is eruit, 130 (!) miljoen in zes jaar bij Manchester United

Telegraph: De Gea is eruit, 130 (!) miljoen in zes jaar bij Manchester United

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 23:52za 20-07-2019 om 23:52

David De Gea en Manchester United gaan binnenkort hun verlengde samenwerking bezegelen, meldt The Telegraph zaterdagavond. De 28-jarige sluitpost lijkt op het punt te staan om een zesjarig megacontract te tekenen.

De huidige verbintenis van De Gea loopt aan het einde van het seizoen af en Manchester United is al tijdenlang bezig om het contract te verlengen. Het kamp-De Gea wilde echter het onderste uit de kan halen en lijkt daar nu in geslaagd te zijn. Volgens The Telegraph gaat de Spanjaard bijna 418 duizend euro (!) per week verdienen: wanneer hij zijn contract uitdient, heeft hij in 2025 ongeveer 130 miljoen euro aan salaris mogen ontvangen.

De Gea is momenteel met Manchester United op tournee in Azië: zaterdag kruisten The Red Devils in Singapore de degens met Internazionale, donderdag wacht een krachtmeting met Tottenham Hotspur in Shanghai. Wanneer de club weer terug is in Europa, zal De Gea zijn handtekening zetten, verwacht The Telegraph. Zodra zijn nieuwe contract ingaat, is de doelman na Alexis Sánchez de bestbetaalde Manchester United-speler.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is De Gea de beste keeper ter wereld?

(6205 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws