NEC heeft geen geld voor nieuwe spelers: 'We willen best iemand verkopen'

NEC heeft geen geld voor nieuwe spelers: 'We willen best iemand verkopen'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 08:15zo 21-07-2019 om 08:15

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 08:47zo 21-07-2019 om 08:47

NEC zit op zwart zaad en dat heeft ook gevolgen voor de ambities in de Keuken Kampioen Divisie. De Nijmegenaren kunnen geen nieuwe spelers aantrekken, stelt algemeen directeur Wilco van Schaik.

"De uitdaging is nu om een sluitende begroting te krijgen", vertelt Van Schaik aan Omroep Gelderland. "Daar zijn we druk mee bezig. Daar zit schot in, maar dat maakt het wel tot een hele moeilijke zomer wat handelen betreft. We willen best iemand verkopen, maar gaan niemand voor de kostprijs eruit doen. Dat hebben we afgesproken met de mensen achter de club. In principe is elke speler te koop. Maar alleen als er iemand komt die de prijs betaalt die wij willen hebben."

NEC heeft de verwachtingen naar beneden bijgesteld in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik denk dat we het de laatste jaren misschien wel te hoog hebben ingeschat. Nu zijn we wat reëler. We hebben een hele jonge groep en daar hebben we ook bewust voor gekozen. Laten we het eerst maar eens gaan bewijzen. Dat begint op het trainingsveld en in wedstrijden. Uren maken, hard trainen, hard werken en zo proberen tot een ideale elf te komen, een ideale selectie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws