De Telegraaf: Neres kan verlengen bij Ajax, maar ook direct vertrek is een optie

De Telegraaf: Neres kan verlengen bij Ajax, maar ook direct vertrek is een optie

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 06:47ma 22-07-2019 om 06:47

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 06:49ma 22-07-2019 om 06:49

David Neres kan zijn contract bij Ajax verlengen, wordt nu ook gemeld door De Telegraaf. Berichten dat de verlenging al helemaal rond is, worden door de ochtendkrant echter bestempeld als voorbarig.

Braziliaanse media als UOL en Globoesporte meldden afgelopen week dat de contractverlenging van Neres zo goed als zeker is. De Telegraaf neemt gas terug. Het is zo dat Neres een verbeterde verbintenis kan tekenen, maar de kans bestaat ook dat de Braziliaan deze zomer nog vertrekt uit Amsterdam. Ajax en Neres gaan binnenkort met elkaar in gesprek. Dan worden alle opties doorgenomen, meldt De Telegraaf.

Ajax kreeg deze zomer een miljoenenbod op Neres, maar zijn zaakwaarnemer is daar niet van op de hoogte, claimt de krant. Het is niet duidelijk van welke club het bod is, echter is het wel zo dat Atlético Madrid zeer geïnteresseerd in hem is. Neres heeft bij Ajax nog een contract tot 2022. 

Ajax wees afgelopen winter een bod van ruim vijftig miljoen euro uit China af. Neres bleef in Amsterdam en groeide vervolgens uit tot een van de belangrijkste spelers van Erik ten Hag. Ook werd hij Braziliaans international. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws