'John van den Brom gaf andere spelers het vertrouwen, maar mij niet'

'John van den Brom gaf andere spelers het vertrouwen, maar mij niet'

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 09:47wo 24-07-2019 om 09:47

Muamer Tankovic vindt dat hij tijdens zijn jaren in Alkmaar geen serieuze kans heeft gekregen van trainer John van den Brom. De Zweedse aanvaller vertelt dat in gesprek met AZ Fanpage. 

Tankovic (24) speelde tussen 2014 en 2017 in het AFAS Stadion. Hij brak nooit écht door in Alkmaar en besloot in augustus 2017 naar Hammarby te verkassen. "Ik was nog jong toen ik bij AZ speelde. Van een jonge speler moet je het een beetje accepteren dat het niet elke wedstrijd top kan zijn. Je moet soms geduldig zijn en een speler na twee of drie slechte wedstrijden, de vierde wedstrijd een kans en het vertrouwen geven", blikt hij nu terug.

"Dat was bij John van den Brom niet altijd het geval bij mij, terwijl sommige andere spelers dat vertrouwen wel kregen. Naar mijn mening heeft hij mij niet de kans gegeven die ik nodig had."

"Soms zat ik twee of drie wedstrijden op de bank, de vierde wedstrijd op de tribune en dan stond ik opeens weer in de basis. Dat is niet echt iemand een kans geven."

Tankovic presteert momenteel uitstekend bij Hammarby. In veertien competitieduels tekende de aanvaller voor acht goals en zeven assists. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws