'Slechtste scheids ter wereld' Gözübüyük: Bakkie doen met meneer Slutsky

'Slechtste scheids ter wereld' Gözübüyük: "Bakkie doen met meneer Slutsky"

24-07-2019 13:12
44

Serdar Gözübüyük is van plan om tijdens het aanstaande voetbalseizoen 'een bakkie te doen' met Leonid Slutsky. De Russische trainer van Vitesse zorgde in april voor commotie door Gözübüyük 'de slechtste scheidsrechter ter wereld' te noemen, na een clash met PSV in het Gelredome. 

De tirade van Slutsky werd door de aanklager betaald voetbal bestraft met één duel schorsing. Een paar maanden later verbaast Gözübüyük zich vooral over het incident. "Ik snap nooit waarom mensen voor hun frustratie de media gebruiken. Of je nou gelijk hebt of niet. Gaat dat situaties terugdraaien? Ik vind bijvoorbeeld Dick Advocaat daar een topper in. Als er iets was, dan kwam hij dat melden, desnoods in de kleedkamer, maar niet waar een camera draaide", zegt hij in gesprek met Voetbal International. 

"Dat verhaal over dat ik Slutsky geen hand gaf, klopt niet. Ik heb nota bene op het veld nog zijn assistent die langs me liep een hand gegeven en meer dan tien minuten met Bryan Linssen staan praten."

Bakkie doen
De coach heeft zich nooit verontschuldigd bij de arbiter. "Nee, ik heb niets gehoord. Wat moet ik hier verder over zeggen? Ik kom met veel plezier bij Vitesse. Ik ken mensen die daar al jaren werken, ik ken mensen van de jeugdopleiding en dat zijn allemaal fantastische mensen."

"Ik zie het maar als een incident. In het nieuwe seizoen ga ik wel een bakkie doen met meneer Slutsky. Of een mooi rapnummer samen opnemen, haha."