'PSV en Bologna naderen akkoord over Hendrix: verschil van klein miljoen'

'PSV en Bologna naderen akkoord over Hendrix: verschil van klein miljoen'

24-07-2019 14:20
202

Het Italiaanse Bologna FC zet vol in op de komst van Jorrit Hendrix. Volgens Corriere dello Sport staat de 24-jarige middenvelder zelf welwillend tegenover een transfer naar de Serie A.

Corriere dello Sport schrijft woensdag dat een akkoord tussen beide clubs dichtbij is. Het verschil tussen vraag en aanbod zou nog maar zo'n 700.000 euro bedragen. Bologna, de nummer 10 van het afgelopen Serie A-seizoen, wil namelijk niet meer dan zeven miljoen betalen, terwijl PSV iets minder dan acht miljoen hoopt te vangen. 

Wedden

Meer odds

De speler heeft volgens het Italiaanse medium aangegeven een overstap wel te zien zitten. Hendrix werd dinsdagavond door Mark van Bommel op de bank gehouden in de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen FC Basel.  

De interesse van Bologna in Hendrix is niet nieuw. Eerder werd ook Pablo Rosario nog genoemd, maar inmiddels focussen de Italianen zich volledig op Hendrix. De middenvelder was afgelopen jaren een vaste waarde bij PSV. Het afgelopen seizoen kwam hij in 38 wedstrijden tot één goal en vijf assists.