Oude bekende Cissé flirt met Roda JC: 'Ik ben bezig met een terugkeer'

Oude bekende Cissé flirt met Roda JC: 'Ik ben bezig met een terugkeer'

24-07-2019 15:15
51

Sekou Cissé zou maar wat graag terugkeren naar Roda JC. De 34-jarige Ivoriaan zit momenteel zonder club nadat hij zijn contract bij het Cypriotische Anorthosis Famagusta begin dit jaar liet ontbinden.

In gesprek met VICE onthult Cissé dat hij in gesprek is met clubs uit Saudi-Arabië, Qatar, Dubai en Thailand. Hij lijkt dus nog flink te kunnen gaan cashen in de nadagen van zijn carrière. "Dat zou kunnen, maar ik wil ook graag terug naar Nederland. Vooral naar Roda", vertelt hij. " Ik ben bezig met een terugkeer, maar op dit moment hebben ze veel problemen. Als ik naar Roda ga, is het niet voor het financiële plaatje, maar puur om de club te helpen. Roda heeft alles gedaan voor mij toen ik als jonge speler vanuit Ivoorkust naar Nederland kwam."

Wedden

Meer odds

Cissé speelde vijf jaar in Kerkrade toen hij in 2009 voor 3,5 miljoen de overstap maakte naar Feyenoord. Daar slaagde hij er nooit in echt door te breken. In januari 2014 vertrok hij transfervrij naar KRC Genk.

De 34-jarige aanvaller stelt dat hij nog wel even mee kan. "Ik kan zeker nog drie jaar voetballen. Ik ben nog fit, ik heb geen grammetje vet", vertelt hij. Hoewel hij sinds januari zonder club zit, maakt Cissé zich niet te druk. "Niet echt, ik ben niet meer de jongste natuurlijk. Ik fitness elke dag twee keer, en ga regelmatig naar buiten om te lopen. Ik kan natuurlijk niet met een gewicht van negentig of honderd kilo naar Roda gaan."