Van den Brom waarschuwt ploeg: 'Daar zijn ze hartstikke gevaarlijk in'

Van den Brom waarschuwt ploeg: 'Daar zijn ze hartstikke gevaarlijk in'

24-07-2019 16:38
41

FC Utrecht neemt het zonder Adrián Dalmau, Joris van Overeem, Issah Abass, Othmane Boussaid en Jean-Christophe Bahebeck op tegen Zrinjski Mostar. Zij ontbreken in de selectie voor het eerste Europa League-duel, dat donderdagavond in Stadion Galgenwaard wordt gespeeld.

"Ik ben er blij mee dat we eerst thuis spelen. Je kunt dan direct de toon zetten. Maar daarmee zeg ik niet dat we alleen maar gaan aanvallen. Geen tegentreffer incasseren is ook belangrijk", stelt Van den Brom op de persconferentie waarin vooruit wordt geblikt op de wedstrijd in de tweede voorronde. "We moeten oppassen voor de counter", vindt Van den Brom. "Daar zijn ze hartstikke gevaarlijk in. Je moet niet die trechter in lopen. Je moet je niet uit de tent laten lokken. Dat hebben we ook aangegeven tijdens de voorbespreking, die we gisteren al hielden. Het is zaak dat we de positieve flow vasthouden."

Het zal donderdagavond warm zijn in Stadion Galgenwaard. Daar heeft Van den Brom in zijn voorbereiding op de wedstrijd rekening mee gehouden. "We trainen vandaag laat op de middag. Zo kunnen we alvast wennen aan de warmte in het stadion die er morgen ook zal zijn."