FC Twente is een fantastische club. Het staat niet vast dat ik ga vertrekken

"FC Twente is een fantastische club. Het staat niet vast dat ik ga vertrekken"

24-07-2019 19:46
47

Het staat niet vast dat Tom Boere vertrekt bij FC Twente. Voor de spits bestaat belangstelling uit Turkije, maar het is mogelijk dat hij in Enschede blijft.

Boere is geen basisspeler bij Twente. Dinsdag zat hij op de bank tegen Schalke 04. "Het is niet zo aan me uitgelegd dat ik niet speel omdat ik niet bijteken of misschien ga vertrekken", vertelt Boere aan FOX Sports. "De trainer maakt een keuze. Dat moet je accepteren."

Boere sluit niet uit dat hij bij Twente blijft. "Of ik weg wil? Niet per se. Als er zich een mooie kans voordoet en het plaatje klopt, ga ik erover nadenken. Ik weet wat ik hier heb: Twente is een fantastische club. Het staat niet vast dat ik ga vertrekken."

Twente heeft met Emil Berggreen een nieuwe spits aangetrokken. Dat is mogelijk slecht nieuws voor Boere. "Ik heb dat ook al met de trainer besproken. Ik heb hem gevraagd hoe dat precies zit. Hij heeft daar een eerlijk antwoord op gegeven. Ik ben niet bang voor concurrentie, dus een vertrek staat voor mij niet vast."

"Je weet in het voetbal dat er niet zomaar een spits wordt gehaald. Dat zag je vorig jaar al met Fred Friday. Het kan alle kanten opgaan."