Feyenoord en Fer gaan met elkaar om tafel: Tenzij hij heel veel vraagt

Feyenoord en Fer gaan met elkaar om tafel: "Tenzij hij heel veel vraagt"

24-07-2019 20:21
149

Feyenoord lijkt graag in zee te willen gaan met Leroy Fer. Club en speler gaan zeer spoedig met elkaar om de tafel om te onderhandelen over een contract. Dat maakte Feyenoord-trainer Jaap Stam woensdagavond bekend.

Het verhaal is bekend. Fer trainde op eigen verzoek mee met Feyenoord in de hoop dat hij terug kon keren bij de club. Stam is positief over de fitheid van de middenvelder, die woensdag tegen het Franse Angers zelfs in de basis mag beginnen. "Hij doet het hartstikke goed. We hebben de afspaak gemaakt dat hij mee kan trainen. Daarna kijken we hoe hij ervoor staat en of hij fit is", vertelt Stam bij Veronica.

Wedden

Meer odds

Dat Fer fit is blijkt wel uit het feit dat hij tegen Angers in de basis begint. "Leroy heeft het dus goed gedaan. Daarom speelt hij ook vandaag. Na vandaag kijken we of we eruit kunnen komen en wat we naar hem toe kunnen doen."

Stam spreekt dan vooral over het financiële. Dat moet goed komen. "Tenzij hij heel veel vraagt. Dan wordt het een ander verhaal. Hij is hier niet voor niets. Hij is heel positief en wil graag bij Feyenoord spelen. Dat weten we allemaal. Als club moeten we kijken wat we kunnen doen."