'Spurs legt contact met Juventus om spectaculaire Dybala-deal te bespreken'

'Spurs legt contact met Juventus om spectaculaire Dybala-deal te bespreken'

25-07-2019 07:00 Laatste update: 09:21
35

Tottenham Hotspur wil voor een stunt zorgen met de komst van Paulo Dybala naar Noord-Londen. Onder meer The Daily Mail, London Evening Standard en Football London melden dat Spurs contact heeft gezocht met Juventus om een transfer te bespreken. 

Dybala moet bij de verliezend Champions League-finalist een droomduo gaan vormen met Harry Kane. Manager Mauricio Pochettino is deze zomer op zoek naar een extra aanvaller. Fernando Llorente vertrok transfervrij en Vincent Janssen is verkocht aan het Mexicaanse Monterrey.

Om Dybala (25) naar de Premier League te halen, moet Spurs voor de tweede keer deze zomer het eigen transferrecord breken. Begin juli werd ruim 60 miljoen euro betaald voor Olympique Lyon-middenvelder Tanguy Ndombele. Daarmee verpulverde Tottenham het oude record, dat op 41 miljoen stond. Evening Standard schat in dat Dybala ongeveer 75 à 80 miljoen euro kost. De Argentijn ligt bij Juve vast tot medio 2022. 

Onder de nieuwe trainer Maurizio Sarri zou Dybala niet verzekerd zijn van een basisplaats. Spurs trok in januari 2019 en in de zomer van 2018 welgeteld nul spelers aan; nu zou de Argentijn de tweede 'statement signing' voor het nieuwe seizoen kunnen worden van voorzitter Daniel Levy.