Aleñá: 'Het voelde niet goed dat het bestuur mijn nummer aan De Jong had beloofd'

Aleñá: 'Het voelde niet goed dat het bestuur mijn nummer aan De Jong had beloofd'

25-07-2019 12:48
44

Carles Aleñá is niet blij dat hij niet vooraf is ingelicht over het feit dat hij zijn rugnummer af moest staan aan Frenkie de Jong. De middenvelder stelt dat hij er niet van op de hoogte was dat zijn rugnummer aan de van Ajax overgekomen middenvelder was beloofd.

"Het voelde niet goed dat het bestuur me niet vertelde dat het nummer '21' had beloofd aan De Jong", aldus Aleñá in een interview met Marca. In het interview benadrukt hij dat hij verder geen problemen heeft met het afstaan van het nummer aan zijn nieuwe teamgenoot. "Mijn nummer doorgeven aan De Jong was iets tussen hem en mij. Het was iets kleins. Hij vroeg het aan mij en ik heb het hem gegeven, omdat het voor hem emotionele waarde had."

Aleñá lijkt er dan verder ook geen groot punt van te maken dat hij zijn rugnummer heeft afgestaan, maar had liever iets gehoord van hogerop. "Ik had graag een bericht van het bestuur gehad. Zij hebben het nummer aan hem beloofd zonder mij hiervan op de hoogte te stellen. Dat voelde niet goed. Ik heb me altijd goed gedragen richting de club", stelt hij.