Monchi: Ik heb niet gezegd dat Bergwijn een doelwit van Sevilla is

Monchi: "Ik heb niet gezegd dat Bergwijn een doelwit van Sevilla is"

26-07-2019 15:18 Laatste update: 16:43
52

Sevilla weigert de interesse in Steven Bergwijn te bevestigen. Technisch directeur Monchi werd vrijdagmiddag geconfronteerd met de vermeende belangstelling in de aanvaller van PSV, die naar verluidt meerdere ijzers in het vuur heeft.

Sevilla heeft zich gemeld bij PSV voor Bergwijn, meldden De Telegraaf en Voetbal International vrijdag. De club heeft echter nog geen bod gedaan. Mocht Sevilla door willen pakken, dan zal de club hoogstwaarschijnlijk het eigen transferrecord én dat van PSV moeten verbreken. PSV lijkt Bergwijn niet voor minder dan veertig miljoen euro te willen laten gaan en de Spaanse club gaf nooit meer dan 25 miljoen euro uit aan een speler.

Of Bergwijn daadwerkelijk op de lijst van Sevilla staat, laat Monchi in het midden. "Laten we niet overal geloofwaardigheid aan geven. Ik heb niet gezegd dat Bergwijn een doelwit van Sevilla is", vertelt Monchi bij de presentatie van Jules Koundé, een Franse verdediger.

"We zullen de komende tijd stevige stappen zetten om de spelers te halen die we missen. Soms ben ik verbaasd over de informatie die wordt verspreid. Wanneer er een naam opduikt, informeren jullie bij mij. Als ik niets wil zeggen, zeg ik niets. Ik verzeker jullie dat het niet jullie verantwoordelijkheid is."

Monchi laat weten dat Sevilla hoogstwaarschijnlijk nog spelers gaat aantrekken. "Wat ik kan zeggen is dat de deur nog niet dicht is, zowel qua inkomende als uitgaande transfers."